lunes, 3 de octubre de 2011

L'exposició "Territoris Fantàstics" reforça la literatura infantil i juvenil a Palamós



L’exposició “ Territoris Fantàstics” s’inaugurà el passat dia 22 de setembre a la biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós.  Aquesta nova presentació, cedida pel ClijCAT, està dedicada al món de la literatura infantil i juvenil i consta d’una selecció àmplia de llibres que pretén fer viatjar als més petits de la casa a móns on la fantasia és l’element primordial.  Aquesta exposició té dos objectius clars : intentar reforçar la importància de la lectura per a tot tipus de públic, en concret, als infants i al jovent i, potenciar la imaginació d’aquests petits futurs lectors.

“Territoris Fantàstics” conté novel·les, còmics i contes diversos on l’existència del món real s’hi posa en contacte amb un altre de fantàstic. Aventures, diversió, fets esgarrifosos, peripècies inigualables i molts fets més formen la tònica dels aproximadament 150 llibres  que conformen l’actual exposició dipositada al passadís central de la biblioteca municipal de Palamós.

Al material de promoció existent (llibres, catàlegs, cartells, programes informatius, etc.) hi consta el logotip del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que és qui ha dissenyat i cedit al nostre servei municipal d’informació aquesta exposició totalment gratuïta i que romandrà disponible, matins de 10 a 13:00  i tardes de 16:00 a 20:00, a tot el públic de la vila fins demà dia 4 d’octubre.  


logotip del material de l'exposició

Per a més informació sobre les properes exposicions que tindran lloc arreu de Catalunya durant les setmanes del llibre infantil i juvenil, cliqueu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario