viernes, 21 de octubre de 2011

El futur creixement del Port de Palamós

" La Unión Europea apuesta por España como puerta ferroviaria". Amb titulars com aquests, observat ahir en el diari El país, es va informar sobre la nova infraestructura bàsica que donarà pas al futur d'Espanya. La Unió Europea va apostar per la construcció d'una xarxa ferroviària bàsica d'alta velocitat que permetrà, si l'execució de l'obra no es retarda massa, el transport de mercaderies des d'una punta a una altre dels diferents estats que conformen la Unió Europea. 

L'informatiu diari " és l'hora" de Ràdio Palamós, dirigit i presentat per Jordi Rodríguez i Carles Ribas, va presentar ahir els 60 minuts diaris d'actualitat del nostre municipi tot destacant la notícia següent:

La cambra de comerç de Palamós celebra que la Unió Europea hagi prioritzat la construcció del corredor ferroviari del mediterrani, eix que ressegueix la costa litoral mediterrània fins a arribar a la ciutat d'Almeria.   Segons el president de la institució, Xavier Ribera, el port del nostre municipi podria obtenir un benefici indirecte d'aquesta infraestructura que concentraria més de la meitat de les exportacions de l'estat. Ara bé, cal tenir en compte que molts poden ser els problemes derivats d'aquesta nova construcció ja que el 80 % de la inversió anirà a càrrec de l'estat, un estat que es troba immers en una crisi actual bastant profunda. 

La totalitat de la noticia i de la resta del programa "és l'hora"  es pot consultar aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario