martes, 25 de octubre de 2011

La tardor porta pluges intenses a Palamós

Les pluges han estat l'ingredient predominant del municipi palamosí des del passat diumenge dia 23 d'octubre i fins la matinada d'ahir.Cap incidència destacable s'ha produït per aquests constants ruixats però, encara ara, es poden donar algunes pluges fortes al municipi i al conjunt de les poblacions de les diferents comarques catalanes.

La jornada d'ahir va estar marcada per un alt risc de pluges fortes a Palamós. La direcció General de protecció Civil va  mantenir, ahir, en fase de prealerta el pla especial d'emergències per inundació en totes les comarques catalanes, entre elles el Baix Empordà i la població palamosina. Precisament a les comarques empordaneses es va alertar de la possibilitat d'onades superiors als dos metres i mig degut al mal  l'estat de  la mar.

Aquests dos últims dies el temps no ha donat cap treva. Tot i que Palamós no ha experimentat cap incidència greu, altres localitats de la Costa Brava com el poble de Blanes, han hagut d'extremar les precaucions en punts inundables i evitar les zones properes a rieres i guals.

Aquest matí Palamós es desperta amb sol. El risc de pluges fortes a cessat però, tot i així,  la presència d'onades fortes a les platges continua afectant al municipi i, per aquest motiu, es demana als vilatans que extremin la precaució si s'acosten al mar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario