domingo, 16 de octubre de 2011

Tots preparats pel quinzè aniversari del Centre Cultural de la Gorga

Ahir dissabte, quinze d'octubre, tingué lloc la celebració del quinzè aniversari del teatre la Gorga de Palamós. L'acte comptar amb un ampli programa d'activitats: un total de quinzè hores ininterrompudes d'espectacles artístics relacionats amb el teatre, la dansa o les arts plàstiques i visuals.

La festa engegar motors a les deu del matí i s'allargà fins a la una de la matinada. El programa dels actes comptà amb una vintena d'entitats culturals, que han participat al llarg d'aquests quinze anys al desenvolupament cultural del teatre del nostre municipi. De les activitats que hi havia al programa, cal destacar activitats tan diverses com:  concerts d'havaneres i d'altres corresponents a les joventuts musicals de Palamós i als grups de coral , diversos tallers d'animació destinats a aproximar-se al llenguatge teatral i d'altres que intentaren donar les primeres nocions del ball del hip-hop, actuacions de pallassos i altres actes per a la diversió infantil, etc.

A continuació podreu veure una de les activitat que s'hi van dur a terme ahir a la tarda en aquesta celebració. Es tracta d'un petit assaig d'una de les obres que el teatre de la Gorga inaugurarà al mes de desembre:





Els diferents actes que es van poder gaudir ahir, de forma gratuita i dedicats a tot el poble palamosí, donen forma als 15 anys de vida d'aquest teatre inaugurat el 27 d'octubre del 1996.

Amb  178 activitats i 31.407 usuaris  durant l'any 2010, el teatre la Gorga intentarà seguir potenciant, durant molts anys més, la dinàmica cultural del municipi, fomentant la creació, la formació i  la difusió de les arts escèniques i visuals. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario