viernes, 7 de octubre de 2011

El teatre "La Gorga" presenta la col·lecció de fotografies de l'esport de l'autor Avelino Pi

Centre Cultural "La Gorga" de Palamós.


El centre cultural “La Gorga” de Palamós inaugurà el dia 8 de setembre del 2011 la col·lecció de fotografies de l’esport d’ Avelino Pi. L’obra social “La Caixa”  i l’àrea de cultura de l’ajuntament organitzà aquest esdeveniment. 

L’exposició és una mostra de la col·lecció de fotografies esportives del  català Avelino Pi. Aquest fotògraf començà la seva carrera professional  als joc olímpics de Munich de 1972 i, des d’aleshores es considerat un dels pioners de la fotografia esportiva a Espanya. Pi, assistí a altres trobades olímpiques on desenvolupà i millorar el seu art. Es dedicà a captar els moments de superació i esforç de l’esport, les emocions i passions que aquest pot despertar tant a l’afició com als propis esportistes.


Pocs són els esports que queden fora del seu art, ja que a més de tractar els esports de sempre (futbol, tenis, atletisme),  desenvolupar  esports tan diversos com  la vela, la natació sincronitzada, la formula 1, o el polo.


Mundial de Hockey Gespa. Real Club de Polo.
Sydney. Jocs Olímpics 2000.


Campionat d'Espanya de polo. Madrid 1980.

L’exposició  s’instal·là  a la sala polivalent del teatre, oberta a tot el públic i amb entrada gratuïta. L’horari de visita romandrà actiu de dimarts a dissabte de 18 a 20h i, diumenges i festius de 12 a 14h. Aquest diumenge dia 9 d’octubre finalitzarà l’acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario