sábado, 15 de octubre de 2011

50 anys de bàsquet a Palamós

50 anys de bàsquet a Palamós.
El centre cultural de la Gorga ha inaugurat,aquesta tarda, una exposició que recorda les cinc dècades d'activitat de l'esport del bàsquet a la nostra  vila. La presentació s'ha obert al públic a les 19:00 hores de la tarda amb una considerada afluència de palamosins.

La sala polivalent del centre cultural de la Gorga ha estat l'edifici que ha donat forma a aquesta exposició. Mitjançant una àmplia mostra de fotografies dels diferents clubs, jugadors i campionats disputats al municipi, així com l'exposició dels trofeus o equipaments de les diferents èpoques que donen sentit a la història del bàsquet del nostre poble, l'exposició pretén donar a conèixer el recorregut que aquest esport ha fet, durant 50 anys, en la nostra vila. Ha estat organitzada per l'associació "50 anys de bàsquet a Palamós" i compta amb la col·laboració de l'entitat "Cine Club Bahia i Àrea de Cultura de L'ajuntament de Palamós". 



Sala d'exposició. 

L'exposició es trobarà oberta al públic fins al dia 13 de novembre i l'entrada es totalment gratuita. La presentació d'aquest recull retrospectiu dels 50 anys de bàsquet a Palamós representa, per a molts palamosins, una oportunitat per recordar aquells temps en els quals es dedicaren a aquest esport.



Equipaments de diferents èpoques del Bàsquet a Palamós.
A partir d'avui i fins al 13 de novembre tothom pot  visitar l'exposició en els horaris següents: 

De dimarts a dissabte de 18:00 a 20:00 hores, i els diumenges i festius de 12:00 a 14:00.














Alguns trofeus de l'exposició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario