miércoles, 5 de octubre de 2011

Coneixes Palamós?

L’enquesta que fa deu dies donava inici a aquest blog ha finalitzat. El passat dia 24 de setembre, amb la creació d’aquest nou espai dedicat al poble palamosí, s’inicià una enquesta en què es demanava als seguidors i visitants del meu racó si coneixien el municipi de Palamós. El sondatge ha estat obert al públic fins al passat dia 3 d’octubre.
                                                                                                                                                             
La pregunta, coneixeu Palamós? tenia cuatre possibles respostes:
1. Sí, molt
2. Sí, estiueju a la costa brava i per això el conec
3. Sí, pero mai l’he visitat
4. No, no el conec i mai l’he visitat


Més de la meitat del meu públic (55%) ha respòs la tercera opció, és a dir, que coneix el poble però que mai l’ha visitat.  La segona opció més escollida pels votants (23%) marca el gran poder que té Palamós com a zona turística en temps d’estiu, ja que aquesta fa referència a totes aquelles persones que estiuegen a la Costa Bava i que per tant, l’han visitat en algun moment determinat.No obstant això, poques són les persones que coneixen molt el poble (7%) i amb un percentatge més alt (15%), tenim a un grup reduït de votants que no coneixia res sobre el poble i que mai l’havia visitat.

A continuació, tots aquells que encara no sàpiguen res sobre el municipi palamosí, podreu visualitzat un petit vídeo amb els indrets més significatius i coneguts de la vila. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario