lunes, 10 de octubre de 2011

Jornada de portes obertes al Museu de la Pesca

Museu de la Pesca de Palamós


L’ajuntament de Palamós organitzarà, cada primer diumenge de mes, una visita totalment gratuïta al Museu  de la Pesca. Turistes, ciutadans de la vila i altres personalitats tindran accés lliure pel museu durant aquest període.

El museu de la pesca de Palamós presenta aquesta visita organitzada en tres parts. El recorregut comença amb la visualització d'un petit vídeo de 8 minuts de durada on es tracten fets relacionats amb el municipi, la seva història com a poble pesquer i l'actualitat i oportunitats de futur que aquest té com a tal. Tot seguit, la visita continua tot fent referència a la planta baixa del museu. Aquesta part de l'edifici analitza el passat de Palamós com a poble pesquer i, per tant,  fets rellevants com, per exemple, què es pescava, quines  tècniques eren utilitzades o com eren  les eines  utilitzades pels pescadors, formen part dels ingredients d'aquesta primera part de l'exposició. Per acabar el recorregut, el museu dóna a conèixer la seva segona planta on s'analitza el present i les expectatives de futur del poble.


Sala d'entrada a la visita del museu


Alguns dels estris utilitzats pels antics pescadors 


Segona planta del museu.














Els plamosins tenen la gran sort de poder gaudir d'un dels museus únics en tota la mediterrània, amb una història important i una població dedicada, en bona part, al món de la pesca. Gràcies a l'obertura gratuita del museu, cada primer diumenge de mes 10 a 14h i de 16 a 19h, molts dels vilatans podran descobrir alguna cosa més sobre el seu municipi.

El museu de la Pesca disposa d'aquesta exposició de manera permanent, per tant, tothom que no pugui gaudir d'aquestes jornades de portes obertes, pot visitar el centre de dimarts a dissabtes de 10 a 13:30 h i de 15 a 19 h , o bé, diumenges i festius de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario