miércoles, 4 de enero de 2012

Un accident elèctric deixa sense llum a un miler de veïns palamosins

Els habitants de Palamós van quedar sense llum el passat dia 2 de gener  a causa d’una avaria en una línia de mitja tensió. L’incident es va produir després que una  de les maquinàries que actualment treballa al projecte de les obres ‘Palamós Millora’  trenqués accidentalment un cable soterrani . Segons dades de l’ajuntament de Palamós, la incidència va deixar sense llum durant  5  hores a un miler d’abonats de la companyia Endesa. 

L’accident va tenir lloc en les obres que actualment s’estan produint al voltant de l’Hospital de la vila, a la cruïlla dels carres Pompeu Fabra i Hospital. A quarts d’onze del matí, una màquina retroexcavadora que treballava en les reformes del carrer va tallar accidentalment un dels cables que feia possible el subministrament elèctric a un miler de veïns del municipi. Ràpidament, l’ajuntament es va posar en contacte amb la companyia de llum Endesa per solucionar el problema.


Les obres del carrer que donen accés a l'hospital
van començar ara fa un mes

Joan Gea, regidor que coordina el projecte ‘Palamós Millora’, va aclarir en una entrevista al programa ‘és l’hora’, de ràdio Palamós, que aquest és el segon accident que les obres han provocat al llarg de l'any en les seves actuacions dins del municipi. Alhora, va destacar que l’entramat soterrani en el qual realitzaven les reformes del passat dilluns no reunia les condicions tècniques per treballar amb comoditat i va expressar les dificultat que els treballadors de les obres han trobat al llarg de l’any per realitzar els treballs del projecte en zones amb un subsòl tan precari com aquest últim. 

Els veïns més propers a la zona del centre de Palamós van quedar sense corrent elèctric durant cinc hores, en canvi, els vilatans més allunyats de la zona centre només quedaren sense llum durant uns pocs instants. El barri del tennis, per exemple,  va ser un dels espais que va patir en un segon pla les conseqüències de l'apagada. Tot i així, la totalitat del municipi va quedar afectat per l'incident i restar d'electricitat a primeres hores del dia.

El regidor del projecte, Joan Gea, en nom de l’ajuntament de Palamós, va lamentar les molèsties produïdes als veïns de la zona i va aclarir que la solució al problema va ser atesa amb la màxima rapidesa possible, tant  per part dels treballadors del projecte com per la companyia Endesa. Tot i així, va assegurà que una avaria com aquesta, que afecta a milers d'abonats, sempre es una tasca difícil de solucionar i comporta un gran treball a fer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario