domingo, 22 de enero de 2012

El Carnaval de Palamós organitza els primers preparatius

Una de les festes més celebrades i esperades engega motors; el Carnaval de Palamós comença a treballar en els preparatius dels seus actes. Aquest 2012, el municipi donarà inici a les festes el proper 11 de febrer amb el sopar de germanor i la presentació de la reina i carnestoltes. La celebració s’allargarà durant deu dies amb un ampli programa d’activitats on, el darrer dia 22, dimecres de cendra, es posarà  punt i final als actes. 

L’edició de la revista Carnaval Palamós 2012 va publicar, la darrera setmana, el resum del passat any 2011 juntament amb les novetats i programa d’activitats dels actes que es representaran aquest any.


Com mana la tradició, la vesprà programada pel dimecres 15 de febrer donarà inici a les festes. Des del balcó de l'ajuntament i a càrrec d'en Carnestoltes i la reina del Carnaval 2012, representants de la comissió i regidors de les festes, es farà la lectura dels manaments. La gran rua infantil, la despertà i la visita als comerços disfressats del municipi, així com la desfilada de comparses o el típic ball de disfresses, formaran part del programa d'aquest any. 


El Carnaval de Palamós 2012 comptarà amb més de
32 colles i més de 294 participants


Aquest any és celebren 29 anys de Carnaval a Palamós, 29 anys en els quals modistes, perruquers i maquilladors; comparses, carrosses i colles; fotògrafs i altres moltes personalitats han fet possible, any rere any, que aquests dies de festa pugessin arribar a realitzar-se amb èxit al municipi.


L'any passat, el Carnaval de Palamós comptar amb una pàgina web formada per les colles que hi participen als actes durant aquests dies. Aquest any, la web torna a posar-se en funcionament per a poder informar a la resta de la població sobre les novetats de les festes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario