miércoles, 18 de enero de 2012

El Palamós club de Futbol celebra l’èxit de la quina nadalenca

La nau dels 50 metres de Palamós va acollir la gran quina nadalenca que el Palamós Club de Futbol va organitzar, en tres sessions diferents, durant les passades vacances de Nadal. Com en anys anteriors, el club no ha dubtat en tornar a emprendre aquesta iniciativa, que els ha permès assegurar les previsions d’aquesta nova temporada 2012-2013.

El Palamós va celebrar la seva quina popular els dies de Nadal, any nou i Reis. La rifa es va fer  a la nau dels 50 metres i amb una gran participació de públic. La nau va obrir portes, en tots tres cassos, a les 17:30 de la tarda. Veïns i Vilatans de la zona van acudir  a l’acte recordant que la primera quina de cada sessió estava prevista per les 18:00 hores.


Els encarregats de dur a terme la quina formaven part
del Palamós Club de  Futbol

El preu dels cartrons va variar entre un i dos euros, depenent del premi que és rifava. Els  obsequis van ser molt variats; des de paneres de vi,cava, torró, embotits i altres aliments, fins a electrodomèstics i nits d’hotel per a dues persones pels voltants de la comarca gironina.

Toni Heras, vicepresident del Palamós Club de Futbol ha expressat recentment, en declaracions a l’emissora ‘ràdiopalamós’, l’èxit produït aquest any per la iniciativa i, tot i no fer públiques les xifres de recaptació de les tres sessions de l’activitat, Heras va assegurar que les expectatives previstes pel Palamós CF per a la temporada van quedar totalment complertes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario