sábado, 3 de diciembre de 2011

La decoració lluminosa de Nadal llueix als carrers de Palamós

La decoració lluminosa de Nadal es posa en funcionament a Palamós. Ahir, divendres dia 2 de desembre, la vila va encendre per primer cop i coincidint amb el període festiu del 6 al 8 de desembre, les llums nadalenques repartides pels voltants del municipi. Seguint la dinàmica dels darrers anys, bona part de la instal·lació lluminosa segueix un programa d'estalvi energètic mitjançant el qual Palamós ha substituït progressivament els elements lluminosos elaborats amb bombeta tradicional i gran consum energètic. 

Tècnics i operaris de la brigada Municipal van iniciar el mes passat la instal·lació que per Nadal lluiria als carrers de Palamós. Les mànegues de llum són ubicades als fanals envoltant tot el seu perímetre, i es troben al llarg de les avingudes Catalunya, Onze de setembre, Lluís Companys, Llibertat, Passeig del Mar i al carrer Gaspar Matas. Un altre tipus de decoració és el de la seixantena de garlandes típiques de les places del municipi i la incorporació de rètols i plafons lluminosos amb la frase: 'Bones Festes', que trobem situats a les entrades de la població, el Mercat Municipal o el Pavelló d'Esports.

L'estalvi energètic i econòmic ha estat l'element primordial del municipi, que aquest any ha apostat per la utilització de la decoració elaborada amb el sistema LED, un dispositiu semiconductor que emet llum amb un voltatge d'operació molt baix que va des d'1.5 a 2.2 volts, aproximadament. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario