domingo, 25 de diciembre de 2011

La nit del caga Tió a Palamós

El departament de Joventut de l'ajuntament de Palamós, amb la participació i col·laboració de diverses entitats del poble palamosí, va organitzar ahir al vespre a la plaça del carrer major de la vila el tradicional caga Tió. Aquesta activitat torna cada any al municipi per donar la benvinguda a les festes de Nadal i per aportar il·lusió als més petits del poble. Aquest any, l'acte ha comptat amb un taller previ d'elaboració de pals per fer cagar al  Tió instal·lat al mig de la plaça i tingué altres novetats per fer gaudir a nens i grans en aquest dia.

No es el primer any que l'ajuntament celebra aquesta activitat. Des de fa uns anys i fins a l'actualitat el gran caga Tió, que dies abans del 24 de desembre s'ubica a la plaça de la vila, reparteix la nit abans de Nadal obsequis i petits regals als més petits del municipi. Aquest any l'activitat ha estat oberta al públic fins les vuit del vespres i com a novetat, l'acte ha comptat amb  un taller previ d'elaboració de pals per fer cagar al Tió. Nens i nenes van acudir a partir de les cinc de la tarda al centre de la plaça per realitzar aquesta activitat. 

L'acte comptar amb la presencia de grups d'animació infantil els quals ajudaren a crear un ambient nadalenc fent cantar i animant als nens i nenes a participar en l'activitat. Finalment, Pares i nens acabaren cantant tot junts diverses nadales per donar pas a l'inici del Nadal al municipi. Al acabar, els més petits van poder marxar  amb els petits obsequies que el gran caga Tió Palamosí els hi regalar i amb el pal que ells mateixos van fabricar al seu gust en el taller.

No hay comentarios:

Publicar un comentario