jueves, 3 de noviembre de 2011

L'amenaça de pluges no afecta al divuitè Cros Atlètic Vila de Palamós


El departament d'Esports municipal, amb la col·laboració de tots els centres escolars de Palamós, ha organitzat aquest matí  la divuitena edició del Cros Atlètic Vila de Palamós. Aquest acte comptava amb un gran nombre de participants de totes les escoles palamosins i programava un total de 19 curses a fer pels voltants del  Passeig del Mar del municipi. L'alerta per fortes pluges ha fet que l'esdeveniment, a última hora, s'esdevingués amb petites reformes.




L'acte inicial, que comptava amb la presència de 1900 nens i joves d'entre cinc i divuit anys procedents de totes les escoles del municipi, ha recollit  un total de 1600 alumnes. Finalment, els alumnes de l'escola Vila-romà no hi han pres part a l'acte. Els responsables del centre han vist que era una mesura prudent, davant l'amenaça de pluja, que els seus alumnes no formessin part d'aquesta divuitena edició del Cros Atlètic Vila de Palamós.

Tot i les previsions de pluja l'esdeveniment s'ha celebrat sense cap problema. La primera cursa va començar minuts abans de tres quarts de nou del matí. L'acte constava d'un total de 19 curses. En funció de l'edat, cada participant tenia una distància marcada a fer. La categoria dels més petits han realitzat 250 metres, mentre que els més grans, la categoria juvenil, ha realitzat una cursa de 2.500 metres.

Isidre Verdún, tècnic del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós, ha dirigit l'acte i ha fet l'entrega dels trofeus i medalles al finalitzar l'esdeveniment. A partir dels benjamins hi ha hagut trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, i medalla del quart al desè.

La prova, que un any més porta com a lema ' L'esport, un gest per la pau', ha finalitzat amb l'entrega d'un petit esmorzar i diversos obsequis per a tots els participants.

1 comentario:

  1. Un blog molt interessant Cristina, a veure si pots pujar més notícies sobre l'esport a Palamós!

    ResponderEliminar