domingo, 25 de septiembre de 2011

Arriba “El Biles” en concert a la casa cultural d’Andalusia de Palamós



Ahir, dissabte 24 de setembre del 2011, el vilafranquí Emilio Fajardo Fernández, conegut com “El Biles”, va actuar a la casa cultural d’Andalusia del municipi palamosí.




"El Biles", ahir al vespre a la casa cultural de Palamós.



Aquest cantant de flamenc i rumba apadrinat per “Los chunguitos”, un dels grups especialitzats en la rumba espanyola del moment, va dedicar, ahir al vespre, un dels concerts més desitjats i esperats per la població palamosina fins al moment. L’actuació s’inicià a dos quart de dotze a la casa cultural d’Andalusia situada a les afores del poble palamosí, a la vora del barri de Sant Joan de Palamós. Molts són els vilatans que van voler formar part d’aquest esdeveniment i que ahir,durant dues hores, s’hi concentraren per escoltar i gaudir d’una nit màgica acompanyada de rumbes, pasdobles i sevillanes.


“El Biles”, actualment famós per les seves continues aparicions a ràdio “Tele Taxi”, dedicà aquestes dues hores de concert a presentar cançons de la seva petita però concentrada discografia. La majoria dels èxits, cantants ahir per aquest artista, feien referència al seu quart àlbum anomenat “¿Qué es el amor?”, publicat a l’any 2010, disc que encara ara segueix recollint èxits degut a les col·laboracions que aquest ha pogut reproduir amb artistes reconeguts com són, per exemple, “Ecos del Rocio” i “el Junco”.

Gràcies a la seva trajectòria professional i èxits transcorreguts, tant al món de la música com al món de la televisió i la ràdio, “El Biles”, va saber transmetre amb professionalitat i encant, l’art flamenc i els seus trets més característics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario